Kezdőlap írjon nekünk

 

 

 

 

BMW BABÁKMáltaijaink és kölyökkutyáink velünk együtt élnek szeretetben, családtagként kezeljük őket.
Kiskutyáinkról már az első pillanattól kezdve maximálisan gondoskodunk, mindent megkapnak a legtökéletesebb fizikai- és lelki fejlődésükhöz!
Két évtizedes szakmai tapasztalat, 7 generáció felnevelése, egészséges és szebbnél szebb Máltaik, ezen túl világszerte boldog és elégedett gazdik állnak mögöttünk, így tisztában vagyunk kutyáink értékével, minőségével, egészségi állapotával, küllemi és jellemi adottságaival.

A BMW kiskutyák nincsenek idő előtt elszakítva az anyjuktól, egyedi igényeik szerint a babák akár 10-11 hetes korukig az anyjukkal együtt maradnak. Tapasztalataim szerint a kiskutyák életében ez az időszak mind mentálisan, mind egészségüket tekintve nagyon meghatározó!
A kiskutyák oltási programját nem az életkorukhoz kötjük, ezt csakis egyedi fejlettségük és immunszintjük határozza meg.
A BMW álom babák szigorú, szelektív tenyésztői munka gyümölcsei, így garantáltan a fajtára jellemző személyiségű és küllemű, egészséges Máltai selyemkutyák.  

Kiskutyáink microchippel azonosíthatóak, MEOESZ/FCI törzskönyvvel rendelkeznek. Alapimmunizáló oltásokkal, rendszeres féreghajtások és állatorvosi ellenőrzés után legkorábban 13 hetesen mehetnek új otthonukba.

A felesleges szaporítást megelőzvén, kiskutyáink tenyésztésbe nem vonhatóak, ezért egészségük védelmének érdekében ivartalanítva, vagy ivartalanítási megállapodással kerülnek új otthonukba.

A BMW Máltaik ára (1-1 méltányossági eset kivétel) - fiúk esetében 250.000 - 350.000, lányok esetében 300.000 - 400.000 forintig terjed! Az árképzés a személyes szakmai véleményem alapján történik.

Kiskutyáinkat soha nem kínáltuk eladásra semmilyen hirdetési felületen, ugyanis a BMW babákra e nélkül is rendkívül nagy az érdeklődés!

Kiskutyáink leendő gazdáit emocionális és bizalmi alapon választjuk!

Véleményünk szerint teljesen egyértelmű, hogy egy felelősségteljes és lelkiismeretes tenyésztő érzelmileg kötődik a kezei között világra jött, majd gondosan, szeretettel felnevelt kiskutyáihoz, ezért bántó és tiszteletlen számára, amikor olyan érdeklődők keresik meg őt, akik - mintha nem lennének tisztában azzal, hogy egy élőlényt, egy társat, egy családtagot szeretnének, hanem - csak a "raktárkészletre" és a vételárra kíváncsiak!
A fent említett okok miatt nem kelt bennünk bizalmat és szimpátiát a "van elérhető kiskutya és mennyibe kerül?" és az ehhez hasonló tartalmú megkeresések, ezért ezekre nem áll módunkban válaszolni!
Számunkra nem a "raktárkészlet kisöprése", hanem a kutyáink, kiskutyáink jóléte az elsődleges cél!!!

Legfontosabb számunkra, hogy az általunk felnevelt Máltainak a leginkább hozzáillő, a számára legmegfelelőbb gazdát megtaláljuk! Minden kiskutyának más személyisége van, más igényei vannak! A legtökéletesebb választáshoz ismernünk kell a leendő gazdi körülményeit, pontos igényeit és elvárásait a kiskutyával kapcsolatban! Tenyésztőként feladatunk ezek összehangolása, hogy a későbbiekben biztosítva legyen mindenki boldogsága és elégedettsége! Ez a folyamat nem egyszerű és lelkileg megterhelő, de nagyon fontos mindenki számára!

Mivel rendkívül sok érdeklődőnk van, gyakran előfordul, hogy még néhány nap elteltével sem tudunk válaszolni a megkeresésekre, ezért mindenkitől türelmet kérünk, amint időnk és lehetőségünk engedi, válaszolni fogunk! Egyben megkérjük, hogy amennyiben néhány nap elteltével sem válaszolunk, újra küldje el érdeklődését, mert előfordulhat, hogy nem érkezett meg vagy egyéb teendőink miatt még nem sikerült érdemben foglalkoznunk vele!

Többek között kérlek írd meg, hogy van e már tapasztalatod a kutyatartás terén, volt e valaha kutyád? Lány, vagy fiú kiskutyát szeretnél, esetleg hezitálsz a nemét illetően? Naponta mennyi időt tudsz együtt tölteni a kiskutyával? Miért ezt a fajtát választottad? Ezen túl bármi, amit még fontosnak érzel a bemutatkozással kapcsolatban!

Amennyiben egy BMW kiskutyának szeretnél gondos, szerető gazdája lenni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szombath Martina és Szombath Péter

bmwmaltai@gmail.com